facultatea de inginerie alimentara suceava
Adresa:
Universitatii 9, 720225
Suceava, România
Telefon:
+40 230 216147
(+40 230 522978) int. 290
Fax: +40 230 520267
Admitere
Admitere pe baza de dosar
INGINERI/zi: Media de admitere reprezinta media aritmetica a urmatoarelor note:1. Media generala obtinuta la bacalaureat M1 (50%);
2. Media generala a clasei a XII-a M2 (50%).
In cazul mediilor egale, pentru ultimul loc, departajarea se va face dupa media generala obtinuta la bacalaureat, media clasei a XII-a sau dupa media generala a anilor de studii (liceu).
MASTERAT: Media de admitere se va calcula astfel:
1. 0,6 x media generala a anilor de studii
2. 0,4 x media generala a examenului de licenta
Sesiunea iulie 2008:
- perioada de inscriere: 14-25 iulie 2008
- afisarea rezultatelor: 26 iulie 2008
- inmatricularea candidatilor declarati admisi: 26-31 iulie 2008
Sesiunea septembrie 2008:
- perioada de inscriere: 3-19 septembrie 2008
- afisarea rezultatelor: 20 septembrie 2008
- inmatricularea candidatilor declarati admisi: 21-25 septembrie 2008
Pentru masterat inscrierea se poate face in sesiunile iulie si septembrie, dar afisarea rezultatelor se face in sesiunea septembrie 2008
ACTE NECESARE
1. Diploma de bacalaureat in original sau adeverinta (pentru promotia 2008);
2. Copie legalizata dupa certificatul de nastere;
3. Adeverinta medicala tip eliberata de medicul
de familie (contine rezultate MRF, VDRL);
4. 4 fotografii 3/4;
5. Copie dupa buletinul de identitate;
6. Foaia matricola sau adeverinta cu notele obtinute la disciplinele clasei a XII-a si cu media generala a anilor de studiu.
Specializări / Programe de studii
Licenţă, cursuri de zi, 4 ani: | ||||||||||||||||||||||||||
Masterat, cursuri de zi, 2 ani: | ||||||||||||||||||||||||||
Masterat, cursuri de zi, 1,5 ani: | ||||||||||||||||||||||||||
Studii postuniversitare de specializare: | ||||||||||||||||||||||||||
Studii doctorale: | ||||||||||||||||||||||||||
Perfecţionare cadre didactice din învăţământul preuniversitar (definitivat, gradul didactic II, gradul didactic I) la specializările: | ||||||||||||||||||||||||||
Competenţă | ||||||||||||||||||||||||||
Absolvenţii specializărilor noastre pot lucra în următoarele domenii: - Industria cărnii; - Industria laptelui; - Industria produselor fermentative (vin, bere, alcool); - Industria de morărit şi panificaţie; - Ape minerale; - Protecţia consumatorului; - Protecţia mediului; - Direcţia Sanitar - Veterinară; - Direcţia de Sănătate Publică; - Control vamal; - Coordonarea distribuţiei produselor agroalimentare; - Controlul calităţii alimentelor şi alimentaţiei; - Cercetare şi proiectare; - Expertiza produselor alimentare; - Alimentaţie publică şi agroturism; - Învăţământ preuniversitar; - Învăţământ universitar. Studenţii vor avea posibilitatea să obţină diplomă de competenţă lingvistică pentru: engleză, germană, franceză, italiană, spaniolă.
|
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu